Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

WW2 Rollespill

WW2 er den delen av rollespill som fleste har uniformer og utstyr til. Dette er primærdelen av rollespillene på denne websida. Spillene føres fra 1936-1946, hvor tidligste årstall har vært 1939, og seneste spillet i årstall har vært 1945’ utstyr. Mange av oss har vinterutrustning, så det er WW2 spill både sommer, vinter, høst og vår.

I WW2 rollespill, så rollespilles de allierte styrkene (Britisk, US, Sovjetisk) mot aksemaktene (Tyskland og Japan). Motstandsmenn brukes på begge sider for å gjevne ut lagene ved hvert enkelt spill. Det er ikke noe restriksjoner på alliert side i bekledning, men på aksemaktene er det selvfølgelig noe begrensninger. Likevel prøver vi å kjøre det så tett opp til virkligheten som mulig på utstyr/merking.

Det er derfor foto og video albumet er kun tilgjenglig for oss medlemmer – og ikke allmenheten, da bilder og video kan missbrukes av andre og skade vårt omdømme.

Utstyrsmessig har miljøet mye å ta av.. Det rollespilles med masse airsoftvåpen, selvlagde props som Enigma kodemaskiner og radiokommunikasjon på «babycall» båndet, bruk av kjøretøy som jeeps, motorsykler, biler etc, samt noe pyroeffekter som er godkjent av DSB.

Det har vært flest rollespill i WW2 sammenheng. Vi startet i 2007, og fortsetter enda. Det har vært spill i mange kanter i Norge. Fra øslandet, til Trondheim og videre mot vestlandet. De mest opplevelsrike spillområdene er på vestlandet, så her anbefales det å være med.

Stort sett ligger spillaktiviteten på mellom 2-4 spill i året. Resten er mindre spill og overnattinger, mekkekvelder etc.