WWII og Vietnam  Airsoft Rollespill  

Vi driver med  Airsoft WW2 og Vietnam airsoft våpen og replika uniformer..

Airsoft Rollespill i Norge.

Dette er ett forum/webside som tar for seg Airsoftmiljøet i Norge med spesiell interesse for WW2 og Vietnam Rollespilling. Målet er å ha en samlingsplass for å nå hverandre på tvers av alle Airsoftklubber i Norge.


Det legges stor vekt på re-enactment som er en ny type sport og underholdning i Norge. Reenactment er en rollespill-liknende aktivitet der historiske epoker eller hendelser, ofte berømte slag, blir gjenskapt med deltakere i tidsriktige drakter og utstyr. Reenactment er for deltakerne en blanding av nostalgi, lek og historie-interesse og en populær hobby blant voksne i særlig Europa og USA. Deltakerne eller «skuespillerne» er vanligvis medlemmer av reenactment-foreninger og betegner seg ofte med det amerikanske «reenactors». Mange har offentlige oppvisninger på stevner og festivaler. (Kilde fra Wikipedia).


Alle medlemmer tar avstand fra ekstreme politiske grupperinger og har på ingen måte noe glorifisert forhold til den politiske siden i disse 2 konfliktene (Vietnamkrigen og Andre Verdenskrig). Forumets medlemmer bruker det historiske aspektet bak disse konfliktene til å utøfre rollespille med airsoftvåpen og replika utstyr.